Leírás és Paraméterek
A Rooibos Dél-Afrikából származik. Az őslakosok a Rooibosból gyümölcsös, édes italt készítettek jóval az európaiak előtt. A cserje zsenge hajtásait a napon szárítják, majd apró darabokra vágják. A teát először a 19. században exportálták távoli országokba, és exportja azóta növekszik, ami az egykor vadon nővő cserje ellenőrzött termesztését eredményezte. A kiváló minőségű Rooibos tea jellegzetessége rubin színe, lágy, édeskés, jellegzetes, karakteres íze. A levél hosszú tűre emlékeztet.
főzési idő: 8-10 perc,
vízhőmérséklet: 100 ° C
adagolás: 1 liter vízhez 4-5 púpozott teáskanál
Származási ország | Németország |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!