Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ÉLETÍZEK finomságbolt és kávézó - Szeged

2020. júliusában nyitottunk meg a szegedi Árkádban.

Valójában nem új keletű sem a szegedieknek, sem nekünk, hiszen nagy múlttal és reméljük nagyon nagy jövővel rendelkező üzletről van szó. Tökéletesen beillett a régi választéka, a szolgáltatása az Életízek jövőképbe, átvettük, belevágtunk, remélve, hogy magas szinten tudjuk kiszolgálni a különleges finomságokra, ízekre vágyó látogatókat..

A megszokottakhoz képest itt van hely mindenre. 108 négyzetméteren és a pláza folyosóján lévő nagy terasszal megvalósítható, tesztelhető minden, amit eddig valaha elképzeltünk. A múltunk szerint megszokott „roskadásig” módon tele is pakoltuk a lehető legtöbb ízzel, hogy ne lehessen hiányt szenvedni semmiből. Tapasztalunk, alakítunk, tesztelünk folyamatosan, célunk, hogy még ekkora méretekben se unja meg soha senki!

Finomságboltunk helyi specialitása:

 • hazai kézműves és belga kisüzemi pralinéválaszték folyamatos megújulással,
 • filterestea falunk, amelyből bármikor magadnak válogathatsz össze a sok ízből
 • Jelly Belly adagolós babcukorka falunk a gyermekeknek és felnőni nem akaró felnőtteknek,
 • havonta megújuló kirakatos nagy akcióink.

Kávézónk helyi specialitása:

a pláza folyosóján egész évben kényelmes vendéglátást kínáló 24 fős teraszunk, az alap kínálaton felül kávéházi süteményekkel.

Általános kinálatunk

 • prémium csokoládék, édességek, kekszek szerte Európából, minden megszokott és meg nem szokott ízben, ízesítésben, formában, funkcióval. Cukor, glutén és laktózmenetesek, bio kínálat.
 • prémium belga csokoládépasztillák nagy választékban otthoni sütögetéshez, vagy csak úgy…
 • hazai kézműves és hamburgi kisipari pörkölésű kávékínálat Single origin -termőhely szerintiek, blandek - minden napszakra és célra, ízesítettek nagy választékban,
 • hamburgi forrású szelektált szálastea választék minden jelentős termőhelyről, zöldek, feketék, gyümölcsök, roiboos-ok, natúrban, ízekkel, szezonálisak és gyógynövényesek (ayurvedikus)
 • különleges magvas, aszaltgyümölcsös drazséválaszték csokoládé köntösben és egyéb specialitások,
 • hazai jelentősebb és kis nemzetközi borválogatásunk a mindennapokra és ünnepi alkalmakra,
 • belga sörkülönlegességek az egyedi ízek kedvelőinek,
 • hazai pezsgők, prosecco-k, cava-k, champagne-ok,
 • nemzetközi prémium szesz válogatás, az aktuális trendeknek megfelelően. Most kiemeltebb gin választék, de sok féle vodka, whiskey, konyak, rumok, likőrök nagy választékban.

Szezonális időszaki termékválasztékunk és egyedi ajándékkészítés:

Valentín nap, Nőnap, Húsvét, Anyák napja, Gyereknap, Ballagás, nyár, Halloween, ősz, pedagógus nap, Mikulás, Karácsony, Szilveszter és persze a névnapokra, születésnapokra, üzleti ajándéknak, hölgyeknek és uraknak, vagy csak úgy, bármikor…

Kávézónk általános kínálata:

Életízek saját kávékeverékünk, mint alap kávé, vagy az aktuális választékból bármi és bármilyen formában, a nap minden szakában, teázás, szezonálisan forró, vagy hideg csokoládék, üdítők (megszokottak és specialitások), gyümölcslé különlegességek, nyáron limonádék.

Életízek Finomságbolt, Kávézó, Szeged

6724 Szeged, Londoni krt. 3. Árkád üzletközpont -1 szint

Telefon: +36 20 4000 498

Nyitva tartás: Hétfő - szombat:  9.00-20.00 óráig, vasárnap: 10.00-18.00 óráig

Az oldal tetejére