Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Üzleteink

Finomságboltunk általános kínálata

 

 

A 3 üzlet méretével arányosan változik a kínálat is, részletekről érdeklődjön!

 

 

 • prémium csokoládék, édességek, kekszek szerte Európából, minden megszokott és meg nem szokott ízben, ízesítésben, formában, funkcióval. Cukor, glutén és laktózmenetesek, bio kínálat.
 • prémium belga csokoládépasztillák nagy választékban otthoni sütögetéshez, vagy csak úgy…
 • hazai kézműves és hamburgi kisipari pörkölésű kávékínálat Single origin -termőhely szerintiek, blandek - minden napszakra és célra, ízesítettek nagy választékban,
 • hamburgi forrású szelektált szálastea választék minden jelentős termőhelyről, zöldek, feketék, gyümölcsök, roiboos-ok, natúrban, ízekkel, szezonálisak és gyógynövényesek (ayurvedikus)
 • különleges magvas, aszaltgyümölcsös drazséválaszték csokoládé köntösben és egyéb specialitások,
 • hazai jelentősebb és kis nemzetközi borválogatásunk a mindennapokra és ünnepi alkalmakra,
 • belga sörkülönlegességek az egyedi ízek kedvelőinek,
 • hazai pezsgők, prosecco-k, cava-k, champagne-ok,
 • nemzetközi prémium szesz válogatás, az aktuális trendeknek megfelelően. Most kiemeltebb gin választék, de sok féle vodka, whiskey, konyak, rumok, likőrök nagy választékban.

 

Szezonális időszaki termékválasztékunk és egyedi ajándékkészítés:

 

Valentín nap, Nőnap, Húsvét, Anyák napja, Gyereknap, Ballagás, nyár, Halloween, ősz, pedagógus nap, Mikulás, Karácsony, Szilveszter és persze a névnapokra, születésnapokra, üzleti ajándéknak, hölgyeknek és uraknak, vagy csak úgy, bármikor…

 

 

Kávézónk általános kínálata:

 

Életízek saját kávékeverékünk, mint alap kávé, vagy az aktuális választékból bármi és bármilyen formában, a nap minden szakában, teázás, szezonálisan forró, vagy hideg csokoládék, üdítők (megszokottak és specialitások), gyümölcslé különlegességek, nyáron limonádék. (Belvárosi üzletünkben nincs vendéglátás!)

 

 

 

ÉLETÍZEK finomságbolt és kávézó - Gazdagrét

 

Az első Életízek, amelyet 2004 decemberében nyitottunk meg.

 

Annak idején sokan kétkedve fogadták, hogy egy városszéli kis édességbolt és kávézó is sikeres tud lenni… de mi hittünk benne és rácáfoltunk a kétkedőkre. Európai utazásaink során szerzett ötleteinkből megvalósítottunk valami olyat, ami egyedülálló volt még akkoriban. Sok-sok finomság kedvünk szerint, a közönségnek. Üzletünk mára a közösség egyik közkedvelt helyévé nőtte ki magát, a termékkínálat sokszorosára bővült és Gazdagrét meghatározó üzletévé vált állandó törzsvendégeivel és a „hallottam valakitől, hogy van itt egy kis ékszerdoboz” alapján érkezőkkel, akik szintén visszatérnek.

 

Finomságboltunk helyi specialitása: épülgető mediterrán prémium élelmiszer válogatás.

 

Kávézónk helyi specialitása: üzletben és az szabad levegőn kisebb létszámban leülési lehetőség egész évben, nyáron 16 fős terasz. Helyben sütött croissant-ok, grillszendvicsek, poharas borozás, belga sörözés, egyszerűbb koktélok nyáron.

 

Életízek Finomságbolt, Kávézó, Gazdagrét

1118 Budapest, Rétköz u 45/c

Telefon: +36 20 4000 511

Nyitva tartás: Hétfő - vasárnap: 09.00-21.00 óráig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÉLETÍZEK finomságbolt és kávézó - Szeged

 

A harmadik „gyermekünk” a sorban, melyet 2020. júliusában nyitottunk meg a szegedi Árkádban.

Valójában nem új keletű sem a szegedieknek, sem nekünk, hiszen nagy múlttal és reméljük nagyon nagy jövővel rendelkező üzletről van szó. Tökéletesen beillett a régi választéka, a szolgáltatása az Életízek jövőképbe, átvettük, belevágtunk, remélve, hogy a 2020-as év nehézségeit is meglépjük benne.

 

A megszokottakhoz képest itt van hely mindenre. 108 négyzetméteren és a pláza folyosóján lévő nagy terasszal megvalósítható, tesztelhető minden, amit eddig valaha elképzeltünk. A múltunk szerint megszokott „roskadásig” módon tele is pakoltuk a lehető legtöbb ízzel, hogy ne lehessen hiányt szenvedni semmiből. Tapasztalunk, alakítunk, tesztelünk folyamatosan, célunk, hogy még ekkora méretekben se unja meg soha senki!

 

Finomságboltunk helyi specialitása:

 • hazai kézműves és belga kisüzemi pralinéválaszték folyamatos megújulással,
 • filterestea falunk, amelyből bármikor magadnak válogathatsz össze a sok ízből
 • Jelly Belly adagolós babcukorka falunk a gyermekeknek és felnőni nem akaró felnőtteknek,
 • havonta megújuló kirakatos nagy akcióink.

 

Kávézónk helyi specialitása: a pláza folyosóján egész évben kényelmes vendéglátást kínáló 24 fős teraszunk, az alap kínálaton felül kávéházi süteményekkel.

 

Életízek Finomságbolt, Kávézó, Szeged

6724 Szeged, Londoni krt. 3. Árkád üzletközpont -1 szint

Telefon: +36 20 4000 498

Nyitva tartás: Hétfő - szombat:  9.00-20.00 óráig, vasárnap: 10.00-18.00 óráig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az oldal tetejére