Ovidias csak a legjobb alapanyagokkal, saját konyháik finom receptjeivel és – ami talán a legfontosabb – hihetetlen csokoládé iránti szenvedéllyel elégszik meg!
Történetük
Családi vállalkozás 1978 óta
Ovidias története a néhai Frans Vangertruydennel kezdődött. Ő a cukrászat világában nőtt fel, amely családi hagyomány 1932-ig nyúlik vissza. 1978-tól a hagyományos marcipánfigurák és kókuszrudak készítésére összpontosított a vállalat.A csokoládék ekkor kerültek piacra először Ovidias néven 1989-ben , Ovidius volt az édes finomságok nagykövete.
Második generációs csokolédások
2017-ben lánya, Miet Vangertruyden vette át a céget, hogy továbbvigye a családi hagyományt. A második generáció csatlakozott a családi vállalkozáshoz.
Édesapjához hasonlóan Miet és csapata a tökéletességre és az innovációra törekszik.
Az 1978-ban két fős édesipari kisvállalatként indult, mára 100%-ban belga csokoládécsokoládét gyártó és nemzetközi vásárlókat kiszolgáló céggé nőtte ki magát. Több mint 35 alkalmazott büszkén és szenvedéllyel építi ezt a történetet.
A siker 3 alappillére:
Természetes hozzávalók
Receptjeik főleg természetes ízeket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, a tiszta és friss belga csokoládé élvezetét.
Nincs színezőanyag
Az Ovidias messze földön híres friss belga csokoládéiról, házi töltelékeiről, telt, krémes íziről. A tölteléket hagyományosan, csak a legjobb alapanyagokból készítik, színezőanyagok hozzáadása nélkül.
Elérhető luxus
A csokoládé szerelmesei az Ovidias belga csokoládék egyedi ízélményét és frissességét választják.