Leírás és Paraméterek
Kenyai kávéink a dél-felvidéki Kiundi termőhelyről származnak. A kenyai kávé többnyire 1500 és 2100 méter közötti magasságban nő. Évente kétszer terem. Mivel csak az érett kávécseresznyét szedik, az egész ültetvény akár hétszer is betakarítható - manuálisan. A kávé szerelmesei különösen kedvelik a kenyai aromás kávékat, amelyek finom savtartalommal, szokatlan bogyós gyümölcsösséggel és teljes testtel rendelkeznek. Az első fákat a 19. században Etiópiából hozták Kenyába. Napjainkban a kávét 1300 nagy ültetvény és 600 000 kistermelő termeli szövetkezetekben.
A „Kenya Kiundi” egy első osztályú testes kávé, gyümölcsös, csokoládé jegyekkel. Kiváló minőségű keverékekben a kenyai „Kiundi” savtartalom-növelő hordozóként található meg.
Származási ország | Németország |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!