Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BARATTI & MILANO - The Italian Taste in Chocolate

BARATTI & MILANO - The Italian Taste in Chocolate

Új prémium csokoládémárka a palettán!

A LEGJOBB OLASZ CSOKOLÁDÉ - MINŐSÉG 160 ÉVE!

"The Best Farming, The Best Ingredients, The Best Processes, Since 1858" - a LEGJOBB OLASZ MINŐSÉGI CSOKOLÁDÉ MEGÉRKEZETT! A legjobb gazdálkodásból származó alapanyagokból, a legjobb eljárással készülő olasz luxus édesség, amely megtalálható a legnagyobb európai , amerikai és ázsiai és áruházláncoknál, továbbá repterek üzleteiben.

Az olasz hagyományokra, tradícióra és eleganciára építve alkották meg az 1800-as évek közepén a Baratti & Milano csokoládé- és édességmárkát. Kifinomult ízvilág, lágy, krémesen olvadó desszerkülönlegességek, igazi goument élmény!

Guido Repetto, a cég vezetője büszke, hogy egy olyan márkát képvisel, amely joggal kapta korábban a királyi család csokoládébeszállítója címet. Királyi csokoládé és "a CSOKOLÁDÉK KIRÁLYA"!

baratti csokolade

 

CSOKOLÁDÉ ÉS A MOGYORÓ PÁRATLAN TALÁLKOZÁSA

A siker kulcsa: mindennek az alapja a minőségi alapanyagokban rejlik

A CSOKOLÁDÉ-t saját maguk válogattják és gyűjtik be az egyenlítői részről, a legjobb közép-amerikai kakaóbabtermő országokból (from bean to bar), amely már önmagában is kuriózumnak számít a csokoládégyártásban. További alapanyagként nagyon magas minőségű tej (Normandia) hozzáadásával dolgozzák tovább az alapanyagul szolgáló kakaómasszát. Ehhez párosul a tökéletes MOGYORÓ, amely a világ legjobb mogyoróját adó Piemonból érkezik, ugyanabban a régióból, ahol a világhírű Barolo és Barbaresco borok szőlőjét termesztik.

 

A ZÁSZLÓHAJÓS CSOKOLÁDÉ: CREMINO - 3 LÁGY RÉTEG, EGYEDI ÍZÉLMÉNY

A Cremino-t Ferdinando Baratti készítette még az első laboratóriumban 1858-ben, amelyet azóta is a hagyományos recept alapján készítenek.
"AZ EREDETI" ("The original") kocka, ami minimum 3 rétegből áll minden esetben. Sokféle ízben (klasszik, extra ét, pisztácia, tiramisu, citrom, créme brulée kávé, stb.) és csomagolásban megjelenik a termékválasztékban, amely harmonikusan ötvözi a gianduja csokoládét a bársonyos «Tonda & Gentile» mogyorókrémmel.

baratti cremino csokolade

Széles termékválaszték: Nocciolato, Gianduiotto, és a többiek.....

További prémium minőségű pralinék, táblás csokoládék, töltött csokoládék, cukorkák, zselék, mogyoró krém, és forró csoki mind megtalálható a Baratti & Milano repertúárjában. Lédig, zacskós, de különböző gyönyörő díszdobozban is elérhetőek a termékekek, hogy megfelelő és méltó ajándékok legyenek bármilyen alkalomból is adják őket.

baratti csokolade

Az oldal tetejére