Leírás és Paraméterek
A "Colombia Supremo" -t a "Huila" régióban termesztik és szüretelik, ahol szabadon nőhet elszigetelt, árnyékos ültetvényekben, távol minden idegen hatástól. A kávébogyó gondos ápolása és a friss, tiszta hegyi víz garantálja az abszolút ínyenc minőséget. A "Ceiba" egy olyan fa neve, amely a "Huila" régióban növekszik, a gyapjú fanövények (Bombacoideac) alcsaládjának tagja. Ezek a nagy, pálma alakú levelekkel rendelkező fák biztosítják a szükséges árnyékot a kávénövények számára.
"Colombia Supremo" nagyon impresszív és gyümölcsös aromával rendelkezik. A finom savtartalom és a test kombinációja, amely Kolumbiára jellemző, ideálisan kiegyensúlyozott, gyengéd kávévá teszi. Valódi "Colombia Supremo" inspirál minden kávé kedvelőt.
A koffein természetes anyag, amelyet sok különböző növény tartalmaz, főleg a kávé. Élénkítően hat, ezért nem mindenki fogyaszthatja. Ez azonban nem ok arra, hogy egyáltalán ne élvezhessük a kávét. A koffeinmentes kávét pontosan azok számára fejlesztették ki, akik esetleg nem fogyasztanak koffeint, vagy akik el akarják kerülni annak élénkítő hatását. A kávé koffeinmentesítésére számos különböző kémiai eljárást fejlesztettek ki, amelyeket szigorúan elutasítunk. Koffeinmentes kávéink kizárólag a természetes "svájci víz eljárással" készülnek. Ennek során semmilyen vegyszert nem használnak, csak tiszta vizet. Ez megőrzi a kávé eredeti jellegét teljes ízével és aromájával.
Aki úgy gondolja, hogy a koffeinmentes kávé unalmas és íztelen, pozitív meglepetésben lesz része. Ez a kávé kifejező aromájával és érzéki ízével lenyűgöz, és nem kell tartania a koffeinmentes párjával való összehasonlítástól
finom őrlési fok, közepes pörkölési fok 11200 erősség 11000 test 11100
Származási ország | Németország |