Leírás
Felhasználási lehetőségek:
Forró csoki készítéshez a tej melegítése közben kell a pasztillákat feloldani, állandó kevergetés mellett. A csokoládé cseppeket egy tálban gőz felett megolvasztva krémes állagot kapunk, ezután már a recept, vagy leírás szerint felhasználható a csokimassza.
Összetevők: kakaóvaj, zsíros tejpor, élelmi rostok (dextrin, inulin, oligofruktóz), kakaómassza, tejsavópor, édesítőszerek: eritrit, szteviol-glikozidok, emulgálószer: szójalecitin, természetes aromák.
Kakaó szárazanyag legalább 36,0%.
Nyomokban dióféléket tartalmazhat!
Átlagos tápérték 100 gr termékben: energia: 2024 kJ/484 kcal, zsír: 36,2 g, amelyből telített zsírsavak: 22,9 g, szénhidrát: 33,7 g, amelyből cukrok: 20,9 g, fehérje: 7,9 g, só: 0,6 g
Származási hely: Belgium
Tárolás: 12-20 fok között, közvetlen fény- és hőhatástól védve!